Over Supplementen.be

Over Supplementen.be – Leuk dat je onze website bezoekt! Wij vertellen jou graag meer over Supplementen.be. Veel mensen gebruiken gedurende hun leven één of meerdere soorten supplementen. Dit is niet verwonderlijk: De juiste voedingssupplementen kunnen namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan onze gezondheid en vitaliteit! Suppletie vormt een makkelijke manier om voedingsstoffen, die men niet in voldoende mate middels het dieet binnenkrijgt, aan te vullen.

De supplementenindustrie haakt daar vanzelfsprekend steeds meer op in. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten supplementen in België te verkrijgen. Je vindt ze bijvoorbeeld bij de apotheek of bij de drogist, maar ook worden voedingssupplementen steeds vaker online verkocht.

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Welke supplementen bieden nou écht een meerwaarde? Hoe zit het met de veiligheid van bepaalde voedingsstoffen in supplementen? Dit zijn twee voorbeelden van de vele vragen over supplementen die de huidige consument weleens heeft.

Supplementen.be is opgericht om consumenten te voorzien van eerlijke informatie over supplementen. Dit doen wij door middel van het schrijven van artikelen die nader ingaan op tal van onderwerpen die gerelateerd kunnen worden aan voedingssupplementen. Hierbij kun je denken aan tips en weetjes over vitaminen, mineralen, voedingsstoffen, voeding, gezondheid, enzovoort.

Wij streven ernaar dat de informatie op onze website bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en de vitaliteit van onze lezers. Het is echter van belang om te weten dat de informatie op Supplementen.be uitsluitend als algemene informatie bedoeld is. Meer hierover lees je in onze disclaimer.

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van onze website? Laat het ons weten; wij horen graag van jou! Je kunt ons het beste bereiken door een e-mail te sturen naar info@supplementen.be. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Veel leesplezier op onze website toegewenst!

De gezichten achter Supplementen.be

Ray Sabee – Mede-eigenaar & Online Redacteur

Team Supplementen.nl RayMijn naam is Ray Sabee (37) en ik verwelkom je graag op onze website! Vanaf mijn 15e ben ik bezig met het ontwikkelen van websites, wat ik altijd met veel plezier gedaan heb. En nog steeds doe, want als mede-eigenaar vind ik het super om tegenwoordig mijn kennis op dit gebied te kunnen verweven met Supplementen.be.

Terugkijkend op de voorgaande jaren, heb ik veel baat gehad bij manieren om mijn nachtrust en dieet te verbeteren. Daarbij kun je denken aan kwalitatief hoogwaardige vitaminen en mineralen gebruiken, maar ook aan het eten van de juiste voedingsmiddelen. Enerzijds om ’s nachts beter te kunnen slapen en anderzijds om mezelf energieker en gezonder te voelen.

Naar mijn idee is de focus op nachtrust, voeding en supplementen hét uitgangspunt voor een betere gezondheid. Dit wordt niet alleen bevestigd door de medische specialisten waarmee we in gesprek gegaan zijn, maar eveneens door de bezoekers van onze website die onze tips en informatie toegepast hebben in hun dagelijkse leven. Ik hoop dat Supplementen.be een eyeopener voor jou is, zodat je de juiste actie zult ondernemen om jezelf binnenkort vitaler en gezonder te voelen. Hier kun je mijn auteurspagina en LinkedIn-profiel vinden.

David van Gaalen – Mede-eigenaar & Online Redacteur

Hoi, mijn naam is David van Gaalen (26). Als mede-eigenaar van Supplementen.be streef ik ernaar om jou van begrijpelijke en eerlijke informatie over allerlei gezondheidsgerelateerde onderwerpen te voorzien, waarmee je jouw gezondheid in positieve zin kunt beïnvloeden. Dit doe ik vanuit Opifer Health Innovation in samenwerking met Ray, Rozemarijn en Claire.

Het afgelopen jaar hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen van de bezoekers van onze website. Hartstikke leuk en motiverend! Daar doen we het per slot van rekening voor.

Dat het gebruikmaken van de juiste supplementen in combinatie met het eten van gezonde voeding en het verkrijgen van een goede nachtrust een goede basis van een betere gezondheid vormt, heb ik net zoals veel mensen zelf mogen ervaren. Hoe precies? Ik vertel het graag in het kort aan je.

Aangezien enkele jaren geleden vastgesteld is dat ik glutenintolerantie heb, weet ik hoe groot de impact van voeding op ons welzijn is. Sinds die tijd ben ik extra goed gaan letten op hetgeen ik eet. Niet alleen vermijd ik glutenbevattende producten; ook heb ik mijn dieet met gezondere voedingsmiddelen dan voorheen verrijkt. En door daarnaast mijn voedingspatroon aan te vullen met bepaalde supplementen, zorg ik ervoor dat voedingsstoftekorten voorkomen worden en ik mezelf beter in mijn vel voel zitten.

Dit gun ik iedereen: een energieker en vitaler leven! Ik hoop daarom dat Supplementen.be jou daarbij kan helpen. Meer weten over mij? Bekijk dan mijn auteurspagina en LinkedIn-profiel.

Rozemarijn van Kampen – Voedingsdeskundige & Online Redacteur

Team Supplementen.nl RozemarijnHoi! Mijn naam is Rozemarijn van Kampen. Ik ben freelance schrijver met een focus op lifestyle en health en werk sinds september samen met het team van Supplementen.be om je te voorzien van heldere en betrouwbare informatie.

In 2017 heb ik mijn propedeuse Toegepaste Psychologie behaald, waarna ik Wijsbegeerte ben gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Daar ontdekte ik mijn passie voor schrijven en in 2019 heb ik eindelijk de stap gezet om er mijn werk van te maken. Dankzij mijn opleidingen weet ik precies waar en hoe ik aan betrouwbare informatie kom, zodat ik dat kan overbrengen aan het publiek.

Naast schrijven heb ik nog een passie: koken. Dit doe ik al van kinds af aan. Daar heb ik ook mijn meeste kennis over voedsel vandaan gehaald. Ik schrijf daarom ook recepten in mijn vrije tijd, die ik op mijn blog “Heel Seitan” publiceer.

In mijn vrije tijd lees ik graag en kan je me vaak in de natuur vinden met mijn hond, Zeus. Daarnaast reis ik graag en probeer ik regelmatig iets nieuws te leren. Wil je meer weten over mij, mijn recepten of mijn schrijfwerk? Neem dan gerust een kijkje op mijn website www.rosemary-writes.com, auteurspagina of LinkedIn-pagina.

Claire Orth – Diëtist & Online Redacteur

Diëtist Claire OrthHoi, mijn naam is Claire Orth en ik ben werkzaam als kwaliteitsgeregistreerd diëtist. Naast mijn opleiding Voeding en Diëtetiek (afstudeerrichting “nutrition & dietetics”) heb ik onder meer een sportopleiding en verschillende cursussen omtrent voeding en sport afgerond. Hedendaags volg ik nog steeds scholingen om mijn kennis te verbreden. Daarbij verdiep ik mij ook in voedingspatronen van verschillende culturen.

In mijn vrije tijd beoefen ik het liefst krachttraining in de sportschool. Daarnaast houd ik van lezen, schrijven en verdiep ik me graag in gedragsverandering en psychologie.

Middels mijn artikelen op Supplementen.be wil ik jou voorzien van wetenschappelijke informatie over gezondheid. Op deze manier hoop ik jou te helpen bij het krijgen van een gezonde leefstijl. Meer informatie over mij vind je op mijn auteurspagina en LinkedIn-profiel.